IO-Trailwalker


Intermón Oxfam Trailwalker és el major desafiament esportiu del món per equips per lluitar contra la pobresa. El desafiament consisteix que equips de quatre persones recorrin a peu 100 km en un màxim de 32 hores. Els membres de l'equip han de començar, caminar i finalitzar junts.

L'objectiu? Lluitar contra la pobresa i la gana. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius, que Oxfam Intermón destinen a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, en 50 països.


El Trailwalker era un exercici d'entrenament militar a Hong Kong. En 1981 va passar a convertir-se en un esdeveniment Oxfam per recaptar donatius. Avui és un dels principals desafiaments esportius del món, amb 16 esdeveniments en 11 països.

Tres equips santboians participen en aquesta prova: el Nòrdic Walking Baix Llobregat, Marianao Runs 1 i Marianao Runs 2 (Fundació Marianao).

Iniciativa de l’Ajuntament de Sant Boi, per mitjà de la regidoria d'Esports en coordinació amb la de Solidaritat i de mà dels dos equips participants l'any 2014, neix aquesta activitat lúdico-esportiva i solidària en que la totalitat dels diners recaptats per mitjà de les inscripcions anirà destinada a la Intermón Oxfam Trailwalker per lluitar contra la pobresa i la gana en els projectes de Oxfam Intermón.

Us animem a participar en la 6a edició de la caminada i així aportar el vostre granet de sorra a la causa, entre tots aconseguirem fer un Sant Boi solidari.

1 comentari: