Reglament

L'Ajuntament de Sant Boi per mitjà de la regidoria d'Esports en coordinació amb la de Solidaritat organitza conjuntament amb el Club Atletisme Sant Boi, el Nòrdic Walking Baix Llobregat i la Fundació Marianao, la 6a Sant Ramon de Nit. Pujada i baixada nocturna solidària, que se celebrarà el divendres 22 de març de 2019.
 1. La caminada és oberta a tothom sense límit d'edat, sexe o nacionalitat.
 2. L'horari de sortida de la caminada popular familiar serà a les 20 h. i aquesta s'efectuarà des de la Plaça de la Bòbila.
 3. La prova finalitzarà en el mateix punt on es dona l'inici de la mateixa, on cada participant rebrà aigua, fruita i un obsequi commemoratiu.
 4. El control d'arribada es tancarà a les 22.30 h.
 5. La inscripció tindrà un preu de 8€ per als adults i 4€ per als menors de 16 anys. La totalitat dels diners recaptats de les inscripcions anirà destinada a la Intermón Oxfam Trailwalker, que seran donats per mitjà dels cinc equips santboians, integrats pel Club Atletisme Sant Boi, el Nòrdic Walking Baix Llobregat i la Fundació Marianao.
 6. La caminada serà de caire lúdic-esportiu i solidari, en cap cas competitiva, per aquest motiu no s'efectuarà cap tipus de classificació ni resultats.
 7. La distància de la prova és de 7 km. aproximadament. Cada participant haurà de portar el dorsal ben visible durant tot el recorregut.
 8. Hi haurà personal de l'organització que controlaran estàtica i dinàmicament tot el recorregut. Trobareu un punt d'avituallament líquid a l'aparcament de l'ermita Sant Ramon.
 9. Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova són els designats per l'organització. Queda totalment prohibit seguir els participants amb moto, cotxe o bicicleta, pel perill que pot suposar per aquests.
 10. Es recomana venir amb roba còmode, sabatilles esportives i aigua. Si se'n disposa convé portar una llanterna frontal o de mà, per millorar la visibilitat amb la finalitat d'evitar entrebancs i caigudes amb pedres, forats i/o qualsevol altre imprevist sobre el terreny.
 11. Inscripcions: totes les inscripcions es faran mitjançant un formulari d'inscripció disponible al web de la prova, què caldrà complimentar correctament amb totes les dades que es demanen. També hi haurà la possibilitat de fer-ho a RunnAir Sant Boi, comerç col·laborador amb la cursa, ubicat al carrer Eusebi Güell, 136 (Sant Boi de Llobregat).
  La data límit per inscriure's serà el dilluns 18 de març de 2019 a les 10 hores o quan s'arribi a un total de 800 inscrits/ites. No es realitzaran inscripcions per telèfon.
  Els menors de 18 anys hauran de lliurar, en el moment de la recollida de dorsal, l'autorització per a menors d'edat signada pel pare/mare/tutor legal.
 12. Recollida de dorsals: Dimarts 19, dimecres 20, dijous 21 de març de 2019
  RunnAir Sant Boi (C. Eusebi Güell, 136) Sant Boi de Llobregat
  De 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00 hores.

  Divendres 22 de març de 2019
  A la zona de sortida, en les carpes habilitades a la Plaça de la Bòbila
  De 18.00 a 19.50 hores.
 13. Per a la recollida de dorsal cal portar el comprovant corresponent de la inscripció i el DNI o passaport (hagi estat presencial o per internet). En cas que es reculli en nom d’una altra persona, cal portar el comprovant més la fotocòpia del seu DNI o passaport. Us recomanem que vingueu una hora abans de la sortida de la cursa per tal de gestionar l’entrega de dorsals correctament.
 14. Pot trobar-se tota la informació relativa a l'activitat al web www.santramondenit.cat i al web municipal www.santboi.cat.
 15. Si es participa a la caminada amb gossos, el propietari ha d’ésser responsable d’aquest i del seu comportament. L’ha de portar lligat i en cas de ser d’una raça considerada com a perillosa, amb morrió. L’organització no es fa responsable dels problemes derivats si algun participant decideix portar el gos. 
 16. La prova només podrà ser suspesa en cas que, per inclemències del temps o qualsevol altre problema, així ho determini el comitè organitzador. Si aquesta fos suspesa, no seran retornats els diners de les inscripcions, ja que son solidaris per a la Intermón Oxfam Trailwalker.
 17. L’organització es reserva el dret de modificar aquest reglament si les circumstàncies ho fessin necessari.
 18. La persona que formalitza la inscripció a la caminada manifesta estar en perfecte estat de salut per a realitzar l'activitat i assumeix la seva responsabilitat en cas de participar-hi patint una malaltia de cor, vista, oïda, o dels aparells circulatoris, locomotor i digestiu.
 19. L’Ajuntament de Sant Boi, el Club Atletisme Sant Boi, el Nòrdic Walking Baix Llobregat i la Fundació Marianao no es fan responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els/les participants i espectadors/ores durant aquest acte.
 20. En inscriure's en aquesta caminada els participants donen el seu consentiment per a que les entitats organitzadores i coorganitzadores de la prova, per si mateix o mitjançant terceres entitats, tractin automàticament amb la finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial, les seves dades de caràcter personal. 
 21. La inscripció comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal dels corredors/ores. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà (publicacions municipals, Internet, mitjans externs, material promocional, xarxes socials,...). La distribució podrà efectuar-se únicament amb caràcter gratuït i amb l’objectiu de difondre les activitats de l’Ajuntament de Sant Boi, el Club Atletisme Sant Boi, Nòrdic Walking Baix Llobregat i la Fundació Marianao.
 22. La sola inscripció en aquest acte esportiu implica la total acceptació del que preceptua aquest reglament.


  Fes clic aquí per descarregar el reglament en PDF. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada